fietshelm logo
helm rood kleuterblauwe kinderhelmgrijze fietshelmgele helm wielertoerist
Kid
Voor kinderen van 1 tot 6
Proton
Voor juniors van 6 tot 12
Axion
Voor volwassenen vanaf 10
Raptor
Speciaal voor wielerteams

Fietshelmen


Fietshelmen moeten het hoofd beschermen bij een eventueel ongeval. Kwaliteit is dus van essentieel belang. Onze helmen worden binnen de Europese Unie geproduceerd. Ze overtreffen de strengste Europese Normen op het vlak van veiligheid en zijn dus uiteraard EN1078 gecertificeerd.

Let op ! EN1078 is specifiek voor fietshelmen. Sommige producten hebben wel een CE-logo maar zijn slechts als speelgoed goedgekeurd en niet als veilige fietshelm.

Het draagcomfort van een helm wordt dan weer bepaald door de verluchting, het gewicht en de pasvorm. De verluchtingsgaten in onze helmen zijn zo geplaatst dat er in de helm een luchtstroom ontstaat. Door het gebruik van de modernste technologie zijn onze helmen ook vederlicht. Onze kinderhelm, Kid is met 175 gram één van de lichtste op de markt. Maar ook ons model voor Volwassenen, Axion weegt slechts 260 gram. Het aanpasbaar ringsysteem zorgt er voor dat de helm makkelijk aan verschillende hoofdomtrekken kan worden aangepast. Dit systeem wordt standaard geleverd op zowel Proton als Axion. De Raptor, speciaal voor wielerclubs ontworpen, is beschikbaar in 2 maten en heeft daarom een Fast-lock systeem dat eveneens vlot kan worden vergroot of verkleind.

Fietshelm.com kan vanaf 100 stuks de helmen personaliseren met het logo van uw bedrijf, sponsors, vereniging, gemeente of school.

Snelle levering is geen probleem. Afhankelijk van model en aantal varieert de levertijd tussen de 3 tot 6 weken. Voor aantallen tot 100 stuks hebben wij lokaal een niet-gepersonaliseerde voorraad.

Klik op één van de helmen bovenaan om gedetailleerde productinformatie te bekijken.kinderfietshelmen diverse kleuren

fietshelm oranje peuter


© FIETSHELM.COM by Wolvenberg. www.wolvenberg.com