fietshelm logo
rode babyfietshelmjunior blauw helmaxion grijs valhelmRaptor gele helm
Kid
Voor kinderen van 1 tot 6
Proton
Voor juniors van 6 tot 12
Axion
Voor volwassenen vanaf 10
Raptor
Speciaal voor wielerteams

Overheden


De overheid heeft inzake verkeersveiligheid een belangrijke verantwoordelijkheid. Of u nu actief bent op gewestelijk, provinciaal of gemeentelijk vlak, verkeersveiligheid dient in alle geledingen van de maatschappij gepromoot te worden. Fietshelmen zijn bijvoorbeeld ideaal om fietspool-projecten te ondersteunen. Op die manier wordt de campagne erg zichtbaar en verhoogt ze bovendien de sociale cohesie. Een fietshelm-campagne geeft aan de bevolking het signaal dat verkeersveiligheid belangrijk is en is daarom een waardevol onderdeel van een grotere verkeersveiligheidscampagne.

Fietshelm-campagnes kunnen vanuit verschillende hoek aangestuurd worden. Het boetefonds van de politie kan een belangrijke bron van financiering zijn. Verschillende hogere overheden ondersteunen de gemeenten in de organisatie van promotiecampagnes.

Fietshelm.com biedt helmen voor alle leeftijden. Vanaf 100 stuks kunnen wij uw helmen personaliseren door er het logo van de gemeente en/of de lokale politie op aan te brengen.


Neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat van uw actie.kids op fiets

stadsfietsen


© FIETSHELM.COM by Wolvenberg. www.wolvenberg.com