fietshelm logo
Fietshelm Kid roodFietshelm Proton Blauwhelm axion grijsRaptor geel
Kid
Voor kinderen van 1 tot 6
Proton
Voor juniors van 6 tot 12
Axion
Voor volwassenen vanaf 10
Raptor
Speciaal voor wielerteams

Verenigingen


Als lokale vereniging wil u uw omgeving verkeersveiliger maken. De lokale overheid en verschillende andere instanties zoals het BIVV en Mobiel 21 kunnen u hierbij ongetwijfeld ondersteunen. Aarzel niet om hen te contacteren en het thema verkeersveiligheid op de kaart te zetten. U zal zien dat de meeste mensen u enthousiast zullen ontvangen. Ook de lokale overheden steunen graag projecten die de verkeersveiligheid verhogen. In de meeste steden en gemeenten is er bovendien budget dankzij de invoering van het verkeersveiligheidsfonds, beter bekend als het boetefonds.

Organiseert u een fietsevenement? Informeer u dan bij de verzekeraar hoe het zit met een eventuele fietshelmverplichting. U kan daarvoor misschien wel een korting op de verzekeringspremie krijgen.

Fietshelm.com biedt helmen voor alle leeftijden. Vanaf 100 stuks kunnen wij uw helmen personaliseren door er het logo van eventuele sponsors of uw vereniging op aan te brengen.

Ben je als vereniging op zoek naar uiterst voordelige helm? Bezoek onze opruimingspagina en kijk welke helmen wij momenteel in aanbieding hebben.

Neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat van uw actie.rode valhelm

fietsroute
© FIETSHELM.COM by Wolvenberg. www.wolvenberg.com